AZ ELEGANCIA 5+1 LEGEXKLUZÍVABB ÓRÁJA
2023. december 11. írta: online szakértő

AZ ELEGANCIA 5+1 LEGEXKLUZÍVABB ÓRÁJA

LEGEXKLUZÍVABB karórák 2023-ban

Watch de Luxe

Az órák nem csak az idő múlását jelzik, hanem az ízlésünk, stílusunk és személyiségünk kifejezői is lehetnek. Különösen igaz ez a világ legexkluzívabb óráira, amelyek egyesítik a kézműves mesterség finomságait, a technológiai újításokat, és a luxus kifinomultságát. Ebben a cikkben bemutatjuk az elegancia 5 legexkluzívabb óráját, és egy extravagáns választást.

 

 

 

TAG Heuer Monaco: Egyedi négyzet alakú designjával és történelmi jelentőségével a Monaco a modern óraipar egyik ikonja.

 

Megnevezés: TAG Heuer Monaco

Modellszám: CBL2111.FC6453

Az első Monaco, amelyet házon belül gyártott Heuer 02 óraszerkezettel láttak el. Vintage, időtlen design, amely hűen követi a kék számlapos, négyzet alakú eredeti Monaco megjelenését, és 80 óra járástartalékkal rendelkezik.

kep6-monaco-gulf.jpeg

 

 

Cartier Tank: A Tank a világ egyik legfelismerhetőbb órája, amely az elegancia és letisztultság szinonimája.

 

Megnevezés: Cartier Tank Française

Modellszám: WSTA0074

Közepes méretű modell, kvarc szerkezettel. Rozsdamentes acél tok, fazettált korona acélból, szintetikus kabochon alakú spinell ásvánnyal díszítve. Ezüstözött számlap, kékített acél kard alakú mutatók, zafírüveg. Acél óracsat. A tok mérete: 32 mm x 27 mm, vastagsága: 7,1 mm. Vízálló 3 barig.

Cartier Tank karórák: https://www.watchdeluxe.hu/cartier/?model=cartier-tank-louis-cartier 

 

 

Panerai Luminor: A tengerészeti történelemhez kötődő, erős és megbízható óra, melynek jellegzetes koronavédője van.

 

Megnevezés: Panerai Luminor Quaranta

Modellszám: PAM01371

Mechanikus automata szerkezet, P.900 kaliber, 12 ½ lignes, 40 mm átmérő, 4,2 mm tokvastagság, 23 köves, 28 800 féllengésszám. Incabloc® ütésgátló. Járástartalék 3 nap. 171 alkatrész, 10 bar vízállóság.

 

 

Breitling Navitimer: A pilóták és légi utazók körében népszerű, a Navitimer komplex számlapjával és kronográf funkciójával kiemelkedik.

Megnevezés: Breitling Navitimer 01

Modellszám: AB0138241G1P1

1952-ben Willy Breitling kifejlesztett egy kronográfot, amely egy kör alakú logarléccel rendelkezett. Ez lehetővé tette a pilóták számára, hogy elvégezzenek minden szükséges repülési számítást. Két évvel később az Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) hivatalos időmérőjeként jelentette be a konstrukciót. Megszületett a "navigációs időmérő" - vagyis Navitimer.

 

 

https://www.watchdeluxe.hu/iwc-schaffhausen/

 

IWC Portugieser: Elegáns, tiszta vonalvezetés jellemzi, ami klasszikus eleganciát sugároz.

 

Megnevezés: IWC Schaffhausen Portugieser Chronograph

Modellszám: IW371606

Kék napsugár csiszolású számlap, rozsdamentes acél tok, automata szerkezet, 46 óra járástartalék, 205 darab alkatrész. Tok átmérője 41.0 mm, fekete alligátor bőrszíj, szíj szélessége 20.0 mm. Tok vízállósága 3 bar.

 

 

Chopard L.U.C: A finom kézműves részletek és a pontos műszaki teljesítmény egyesülése.

Megnevezés: L.U.C XPS Twist QF

Modellszám: 161945-1001

Az L.U.C kollekción belül a Twist sorozat jellegzetessége a 7 óránál megjelenő eltolt másodpercmutató. Az L.U.C XPS Twist QF "fairmined" fehéraranyból készült, amelyet 250 darabos limitált kiadásban adtak ki. A kontrollált különcség és az elegáns aszimmetria választása.

  

Ezek az órák nemcsak az időmérés csúcsát képviselik, hanem a stílus, a luxus és a művészet egyedülálló ötvözetét is. Az elegancia és a precizitás ilyen magas szintű egyesítése teszi őket igazán különlegessé a luxusórák világában.

Luczay Szabolcs

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6518262973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása