A GUESS márka története, GUESS órák, GUESS karórák
2018. november 04. írta: Chronostyle

A GUESS márka története, GUESS órák, GUESS karórák

guess.jpg

 

A GUESS márka Georges Marciano által alapított vállalkozás, amit a testvéreivel alapított 1981-ben. A terjesztésért és a reklámozásért a testvérei Armand és Paul feleltek. Georges tervezte a ruhákat, Armand a disztribúcióért felelt, Paul a reklámért. Korábban Franciaországban volt MGA néven hasonló üzletük. 1977-ben Georges Amerikába utazott, hogy felmérje van-e lehetőségük arra, hogy üzletükkel Amerikában terjeszkedjenek.

 

1981-ben érkezett meg Los Angelesbe testvéreivel és megnyitották első üzletüket a Beverly Hillesen, ami hatalmas sikert hozott a számukra. 1985-ben készült Vissza a jövőbe című film főszereplőjének Michael J. Fox-nak már saját Guess farmert készítettek a forgatásra.

Olyan világhírű modellel készítettek reklámfilmet mint Claudia Schiffer.

 

 

 

A ruhák mellett a márka más divatáruval, kiegészítőkkel is foglalkozik. Órák, ékszerek, parfümök, cipők is megtalálhatóak Guess márka termékpalettájában.

 

 

 

FÉLÁRON! 100% eredeti termékek, garanciával, hivatalos Guess viszonteladótól! Weboldalunkon válogathatsz a női Guess órákférfi Guess órák vagy éppen Guess ékszerek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1814353183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása