A legjobb Longines órák: Stílus és Elegancia Kézben
2023. július 25. írta: online szakértő

A legjobb Longines órák: Stílus és Elegancia Kézben

ke_pernyo_foto_2023-06-25_15_14_45.png

Svájcnak dicsőséges múltja van az órák terén. A legjobb óramárkák némelyike Svájcból származik. Így nem meglepő, hogy a Longines is a Svájcból származó kiváló luxusórák listájára tartozik. A Compagnie des Montres Longines, Francillon S.A., vagy ahogyan a Longines ismert, a svájci Saint-Imierben található.

A Longines egy olyan márka, amely már több mint egy évszázada létezik. Auguste Agassiz alapította 1832-ben, aki unokaöccsével, Ernest Francillon-nal együtt a leginnovatívabb órákat hozta el a világba. Ez a vállalat 1983 óta a híres svájci Swatch Group leányvállalata.

Az évek során a Longines számtalan órát készített. Hatalmas kollekciójuk arról tanúskodik, hogy az innovációt, a tartósságot, a hasznosságot és az eleganciát minden másnál fontosabbnak tartják. Ma megnézzük, hogy miért olyan nagy kedvenc a Longines az óragyűjtők körében. Azok számára, akiknek már van Longines órájuk, van néhány nagyszerű tippünk a Longines biztonságos és vadonatúj megőrzésére.

Szépség és hasznosság


A svájci gyártású Longines órák nemcsak rendkívül strapabíróak, hanem innovatívak is. Ezek az órák svájci gyártásúak, ami azt jelenti, hogy kaliberüket, vagyis mechanikus szerkezetüket Svájcban gyártják. Svájc az óragyártás mesterségének mestereiről ismert. Kézműves munkájuk és a kiváló minőségű anyagok használata legendás.

A legdivatosabb óráktól a sportolásra alkalmas órákig mindenki számára van Longines óra. Függetlenül attól, hogy ezek az órák milyen sokfélék, kiváló minőségük és teljesítményük ugyanaz marad.

 

A Longines Kollekciók

 


Klasszikus kiadás
A Longines Elegant kollekció

A Longines órák az elegancia védjegyei. Elkötelezettségük és az óra finomságára való összpontosításuk abban is megmutatkozik, hogy mottójuknak az "Elegance is an attitude" (Az elegancia egy attitűd) kifejezést választották. A Longines Elegant Collection modelljei a klasszikus design és az elegáns, elegáns vonalak keverékei. A változatosságra vágyók számára a számlapok terén is jó a választék. Az önfelhúzós és mechanikus szerkezetekkel ezek az órák az előkelőség és a báj kombinációja.

Heritage Classic

Leglenyűgözőbb óráinak megalkotásához a Longines a klasszikus modelljeinek időtlen dizájnját párosítja a rendkívül fejlett óragyártási technológiával. A Heritage Classic órák a Longines úttörő szellemének bizonyítékai, amely a legjelentősebb órák megalkotására ösztönözte őket. A Heritage Classic by Longines a kézművességük szimbóluma, valamint a történelmükhöz ódát zengő órák megalkotása iránti elkötelezettségük szimbóluma.

 

Record

Az automata Record órák a vintage eleganciát és a precizitást ötvözték azzal a törekvéssel, hogy a márka megkoronázása legyen. Óraműve egykristályos szilícium egyensúlyozó rugót tartalmaz, megkülönböztető jellemzőkkel. A Record kollekció az első Longines időmérő, amelyet a svájci hivatalos kronométert vizsgáló intézet (COSC) kronométerként hitelesített.

ke_pernyo_foto_2023-06-26_10_07_41.png

A Longines 1832

Neve a cég alapításának dátuma előtt tiszteleg. A Longines abszolút büszke a származására, és ez az óra tiszteleg a megalkotásának éve előtt. A szépség, az előkelőség és a teljesítmény hibátlan ötvözése nyilvánvaló a kollekció óráiban. Az átlátszó tok hátlapok lehetővé teszik, hogy a felhasználók megtekinthessék a Longines exkluzív Longines L592 vagy L888 óráinak szerkezetét.

Longines Evidenza kollekció

A dübörgő 20-as évek felejthetetlen korszak volt. Hatalmas változást hozott a politika, a művészetek és maga a társadalom világában. A divat világa nyitott terep volt a művészek és a stylistok számára. A Longines evidenza kollekció egy óda az életmód és a választások változásához, amely ebben a korszakban emelkedett ki. A Longines evidenza tervezését egy 1925-ös modell ihlette. A tonneau formája egy 1911-es modellre vezethető vissza.

 ke_pernyo_foto_2023-06-26_10_06_15.png

A Longines DolceVita kollekció

A Longines DolceVita kollekció a Longines márka modernkori eleganciáját mutatja be. Ez egy tisztelgés az életöröm előtt, amelyet a "Dolce Vita" ihletett. Az óra időtlen eleganciával rendelkezik, és viselője egyszerre tapasztalhatja meg szépségét és minőségét. Ez az óra elegáns és feltűnő megjelenésű, és szinte bármilyen alkalomra tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2918131420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása