Mont Blanc Summit 2 okosóra
2018. október 17. írta: Chronostyle

Mont Blanc Summit 2 okosóra

mb_summit2_product_black_steel_dlc_3.png

A Mont Blanc International GMBH egy nemzetközi vállalat, amelynek a székhelye Németországban található. Íróeszközöket, luxus íróeszközöket, órákat, ékszereket és bőrárukat gyárt Németországban.

Alfred Nehemias hamburgi bankár és August Eberstein berlini mérnök alapította 1906-ban. Egy egyszerű tollat készítettek el. Nem sokkal később Wilhelm Dziambor, Christian Lausen és Claus Johannes Voss vette át az üzletet.

A Meistertück nevet első alkalommal 1924-ben használták, a Mont Blanc a tollakon kívül más termékeket is gyárt, mint például óra, ékszerek, illatanyagok, bőráruk, szemüveg.

Ma a Mont Blanc a Richemont csoport tagja, a testvérvállalatai között szerepel a Cartier, a Van Cleef & Arpels, Cholé, Baume et Mercier. A Montblanc a Richemonton keresztül a Dél-Afrikai Rupert család tulajdonában van.

 

 

 

 

A Mont Blanc új modellje a Summit 2 okosóra, kedvelni fogod, hogy ha az utazás, az egészség és a felfedezés szerelmese vagy. A Summit 2 prémium anyagokból épült, a legmodernebb technológiákkal finom formatervezéssel. A Summit 2 egy nagyszerű társad lehet akkor, ha éppen felfedezel egy új várost vagy ha üzleti úton vagy, de a fitnesz kedvelőinek is. Olyan exclusive alkalmazásokat tartalmaz, amely támogatni fognak téged a mindennapi kalandjaid során. 

 

 

 

 

 

mb_summit2_product_black_steel_dlc_3.png

mb_summit2_product_steel_1.png

mb_summit2_product_steel_2.png

mb_summit2_product_steel_bicolor.png

mb_summit2_product_black_steel_dlc_1.png

mb_summit2_product_black_steel_dlc_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8514307347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása