RADO Hightech innovációja téged is elkápráztat majd
2023. március 23. írta: online szakértő

RADO Hightech innovációja téged is elkápráztat majd

A svájci Rado neve egyet jelent a hightech funkcionális kerámia bevezetésével az óragyártásba. A 90-es évek legelején került a Rado mérnökeinek, formatervezőinek és órásmestereinek a fókuszába ez a csúcstechnológiával előállított anyag. Annak érdekében fejlesztette ki és vezette be a Rado, hogy az óra hosszú távon is megőrizze eredeti kinézetét, vásárláskori csillogását, színeit. A nemrégiben a Watch de Luxe budapesti üzleteibe érkezett True Square négyszögletes formába öntve tárja elénk a hightech kerámia ragyogását.

A Rado True Square óráit bemutató jelen cikk az alapkollekcióba tartozó modellekkel foglalkozik, az Open Heart szkeletált óráival és a menő dizájnerekkel együttműködésben készített változatokról később olvashatunk.

TRUE SQUARE AUTOMATIC BLACK

Modellszám: R27078162

A Rado által kifejlesztett és használt hightech kerámia könnyű, ellenáll a karcolódásnak és kényelmes a viselése. Az egyedi öntészeti eljárással készített monoblokk óratok egyetlen tömör darabból áll, nem pusztán a felszíne funkcionális kerámia egy belső acél mag körül, hanem teljes egészében ebből a rendkívül jó viselési tulajdonságokkal rendelkező anyagból áll.

A fekete számlapon indexek jelzik az órákat, 3 óránál a számlap színével megegyező tárcsán olvashatjuk le a dátumot. A számlap megjelenése tükrözi az egész óra visszafogott formanyelvét, és csupán a RADO és AUTOMATIC feliratok szembeötlőek. Legalul megbújva olvasható SWISS MADE biztosít bennünket arról, hogy a kezünkben tartott Rado True Square megfelel a svájci származást szigorúan szabályzó előírásoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7718078494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása