Rado legszebb órái 2023-ban
2022. december 12. írta: online szakértő

Rado legszebb órái 2023-ban

01_2.jpg

A RADO LEGNÉPSZERŰBB ÓRÁIBÓL VÁLOGATUNK NŐI MODELLEKET

 

A Centrix 2010 óta található meg a Rado kollekciójában, és mára a legnépszerűbb modellcsalád a svájci gyártó kínálatán belül. A széria elnevezése arra utal, hogy a tok, a számlap és a zafírüveg is a körforma tökéletességét követi. A felületek tükörsimák, ragyogóak, rajtuk csak a legszükségesebb, működéssel összefüggő díszítések jelennek meg.

02_centrix_automatic_diamonds_open_heart_r30248902.jpg

A francia- és német határhoz is egyaránt közeli Lengnau egy kisváros Svájcban, alig több, mint 5000 lakóval. Mégis itt található a Breitling és a Rado főhadiszállása is. A Rado az óragyártásban korábban nem alkalmazott high-tech anyagok bevezetésével vívott ki magának széles körű ismertséget a vásárlók -, és elismerést az iparág többi résztvevője között.

04_centrix_automatic_r30941172.png

Master of Materials (Az anyagismeret szakértője) így szól a Rado félhivatalos megnevezése, miután 1962-ben piacra dobta a világ első karcálló óráját DiaStar néven, majd a legkülönlegesebb extra keménységű anyagokat funkcionális kerámiából vagy éppen volfrám-karbidból.

A Rado esetében az órás komplikáció kívül található, vagyis az esztétikai megjelenésben, az anyaghasználatban, a hosszú ideig csillogó felületben. Az alábbiakban a Centrix széria 3 női modelljét mutatjuk be.

 

Centrix Automatic

Referenciaszám: R30941172

05_centrix_automatic_r30941172.png

A Rado Centrix Automatic többféle méretben és színkombinációban bizonyítja sokoldalúságát, garantálva, hogy minden ízlésnek megfelelő modellt megtalálhassunk. A Rado jellegzetes zafírkristálya karcálló fényt kölcsönöz ezeknek az óráknak, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy egy életen át jól nézzenek ki.

 

A rozsdamentes acél tok átmérője 38 milliméter, vízállósága 3 bar. Az egységes fekete számlapon elegáns ezüst indexek és mutatók segítik a könnyű leolvashatóságot. A Rado szimbóluma a 12 óránál körbeforgó horgony, vele átellenben 6 óránál diszkrét dátumablak bújik meg. A csatszemek funkcionális kerámiából és rozsdamentes acélból készültek, az áthajlózár titán. Az automata óraszerkezet járástartaléka nem kevesebb, mint 80 óra!

 

Centrix Automatic Diamonds Open Heart

Referenciaszám: R30248902

06_centrix_automatic_diamonds_open_heart_r30248902.png

A több, mint 3 napig elegendő járástartalék jelzi, hogy az esztétikum mellett a Rado Centrix a belső tartalom tekintetében is a legjobb minőségre törekszik. Az Open Heart modelleknél a számlap megnyitásán keresztül bepillantást nyerhetünk az óra szívébe, a mechanikus szerkezet működésébe.

08_centrix_diamonds_quartz_r30528762.png

A tok átmérője 33 milliméter, a számlap igazi kagylóhéjból került kivágásra. Felszínére 12 darab gyémántot erősítettek. A csatszemek ebben az esetben is funkcionális kerámiából és rozsdamentes acélból készültek, az áthajlózár titán.

 

Centrix Diamonds Quartz

Referenciaszám: R30528762

09_centrix_diamonds_quartz_r30528762.png

A Rado Centrix Diamonds többféle méretben és színkombinációban bizonyítja sokoldalúságát, mindezt a gyémántok elbűvölő csillogásával a számlapon, garantálva, hogy a legkényesebb ízlésnek is eleget tehessen.

 

 

A quartz változat könnyebb és kisebb mechanikus társainál: a 28 milliméteres átmérőhöz mindössze 71 gramm súly társul. A fekete számlap mélyéről 12 gyémánt ragyog elő, jobb oldalon a dátumot is leolvashatjuk. A csathoz tartozó áthajlózár ennél a modellnél is titánból készült.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8218000870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása