MONTBLANC X NARUTO Kollekció
2022. december 12. írta: online szakértő

MONTBLANC X NARUTO Kollekció

A Naruto egy japán képregény és rajzfilm, amelynek fiatal nindzsa főhőse társai megbecsüléséért és a testébe zárt kilencfarkú rókadémon ellen is küzd. Az anime változat első megjelenésének 20. évfordulóját a Montblanc egyedi tervezésű íróeszközök, bőráru és okosóra kiadásával ünnepli.

 

11_montblanc-x-naruto-kollekcio_-summit_3_okoso_ra.png

A Naruto című japán manga- és animesorozat világszerte megragadta a rajongók fantáziáját a fiatal nindzsa, Uzumaki Naruto kalandjairól szóló színes történeteivel. Mivel a Montblanc hagyománya szilárdan az írás kultúrájában gyökerezik, a Montblanc a kreatív történetmesélés művészetét és a Naruto kulturális hatását ünnepli a Montblanc x Naruto kollekcióval.

03_montblanc-x-naruto_kollekcio_-.png

Lenyűgöző karakterek és lebilincselő történetek - ha mangasorozatról van szó, a Naruto minden idők egyik legkelendőbb sorozataként emelkedik ki a máig 46 országban eladott 250 millió példányával. A sorozat Uzumaki Naruto, egy fiatal, árva nindzsa kalandjait követi nyomon, aki egy kitalált világban kalandozik, miközben elismerést keres, és beteljesíti ambícióját, hogy ő legyen a Hokage, vagyis faluja – Avarrejtek - vezetője és legerősebb nindzsája.

06_montblanc-x-naruto_kollekcio_-bo_ra_ru_naruto_alakja_val.jpg

A Montblanc x Naruto kollekció dizájnja a tudás átadásának fontosságát hangsúlyozza, kiemelve a fiatal Naruto és az idősebb Jiraiya közötti kapcsolatot. Jiraiya, aki Naruto szülőhelyén maga is nagy nindzsa volt, beutazta a világot a tudás után kutatva, amelyet végül keresztfiának és utolsó tanítványának, Narutónak ad át.

08_montblanc-x-naruto_kollekcio_-tollhegy_avarrejtek_szimbo_luma_val.png

Kisimoto Maszasi – a Naruto megalkotója - megjegyezte, hogy a Naruto-sorozatban általa megalkotott mester-tanítvány kapcsolatok közül a Naruto és Jiraiya közötti kötelék a kedvence.

10_montblanc-x-naruto_kollekcio_-ipods_tarto.png

A fekete háttér előtt megjelenő karakterek mellett a kollekció darabjai merész narancssárga dizájnelemeket tartalmaznak, amelyek az írás művészetéhez kapcsolódó ecsetvonásokat, tintacseppeket és kalligrafikus stílusú szimbólumokat idéznek.

 

"A Naruto olyan kulturális jelenség, amely generációkon átívelő vonzerővel bír, mivel dinamikus, lenyűgöző és közérthető módon szól az élet tanulságairól. Az egyik ilyen tanulság a tudás átadásából származó érték, amely téma szorosan kapcsolódik a Montblanc saját kézírásbeli örökségéhez és ahhoz a folyamatos küldetéséhez, hogy az embereket arra inspirálja, hogy értelmes és céltudatos módon hagyjanak nyomot a világban" - mondta Nicolas Baretzki, a Montblanc vezérigazgatója.

 

A kollekció tartalmazza az eredetileg íróeszközeiről ismert luxusmárka ikonjának, a Montblanc Meisterstücknek új kiadását, egy olyan eszközt, amely generációk óta az önkifejezés és a kreativitás szolgálatában áll. A Montblanc x Naruto Meisterstück Special Edition golyóstoll, rollertoll és töltőtoll változatban is kapható. Utóbbi ruténium bevonattal díszített színarany tollheggyel, amelynek felszínén Avarrejtekfalva szimbóluma jelenik meg sárgaaranyból.

 

Egy különleges narancssárga tinta üvegpalackban és egy Naruto alakjával díszített bőr jegyzetfüzet teszi teljessé az íróeszköz szortimentet.

 

A Montblanc x Naruto kollekció része továbbá több táska, pénztárca és öv; valamint iPhone 13 tok és Air Pods tartó. A Montblanc x Naruto Summit 3 okosóra izgalmas Naruto animációt is felvonultat a kijelzőn.

Luczai Szabolcs

Watch De Luxe

www.watchdeluxe.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6318000510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása