MIDO - A száz éves óramárka
2018. október 14. írta: Chronostyle

MIDO - A száz éves óramárka

mido_1.png

1918 ben alapította George G. Schaeren svájcban a MIDO-t. A neve a spanyol Yo mido szóból származik, ami azt jelenti, hogy „mérni”. Az 1920-as években a MIDO női órákat mutatott be, színes és zománcozott formában és modern pántokkal felszerelve, továbbá art deco stílusban készült férfi órákat készített.

 

View this post on Instagram

Commander Icône with yellow gold or anthracite PVD coating: Affirm yourself! #CommanderIcone #MidoWatches #Mido100Years?

A post shared by Mido (@midowatches) on

View this post on Instagram

One model, 5 different styles. Which one is yours? #CommanderIcone #MidoWatches #Mido100Years?

A post shared by Mido (@midowatches) on

View this post on Instagram

The classic interpretation of an Icône #CommanderIcone #MidoWatches #Mido100Years?

A post shared by Mido (@midowatches) on

 

 

 

A MIDO filozófiája az esztétikát, a hitelességet és a funkcionalitást ötvözi. A MIDO órák kifinomult, alulbecsült formatervezései határozottan időtálló minőséggel ruházzák fel őket. A divat és a múló tendenciákon túlmenően a MIDO órákat megkülönböztetik a tartósságuk.

 

A MIDO ezeket az alapvető értékeket megosztja az ikonikus és történelmi építészeti dicsőséggel. A legmodernebb technikai újítások, a kiváló minőség és a minőségi anyagok ismert mechanikai mozgása három pillér, amelyeken a márka egyedülálló szakértelme nyugszik. Közel egy évszázada, a MIDO globális referenciaérték volt a svájci mechanikus órákban.

 

A MIDO órák 71 ország 2700 hivatalos kiskereskedőjétől kaphatók. A márka a Swatch csoport tagja, a világ vezető gyártója az órákban!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1114301501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása