Szimbolizálni az eleganciát sok életen át
2020. március 26. írta: Chronostyle

Szimbolizálni az eleganciát sok életen át

c2-001.jpg

Szimbolizálni az eleganciát sok életen át


 

A Montblanc története 1924-ben kezdődött Meisterstück töltőtoll létrehozásával. A töltőtoll a legkiválóbb európai kézművesmunka által ikonikus íróeszközként kultusz státuszt kapott és az idők során csodálatos gyűjteményekkel bővült. Igaz, hogy az íróeszközök drágák, de rögzítik számodra életed pillanatait. A Montblanc gyönyörű órái pedig a pillanatok nyomon követésében segítenek. Milyen értékeket tudhat magának a márka?

 

c2-002.jpg

 

A Montblanc márka értékei között szerepel a hagyomány, hiszen a Montblanc tiszteli a finom európai kézművességet és életre kelti azt a klasszikus örökséget, amely letisztult, kifinomult modellek megszületéséhez járul hozzá.

 

A Montblanc márka értékei közé tartozik a történetmesélés, hiszen minden egyes Montblanc termék a kézművesek lelkének és történeteinek az eredménye. Láthatatlan kapcsolat jön létre az alkotók és a terméket viselők között, hiszen az örökségrészek egy későbbi történet részeivé válnak.

 

c2-003.jpg

 

A Montblanc márka értékei közé tartozik még az elegancia is, hiszen a finom termékek még rendkívülibbé teszik a rendkívüli életet.

c2-004.jpg

A Montblanc márka a megőrzés művészetét is értékei között tudhatja, hiszen a mai kor, folyamatosan növekvő tempójában elengedhetetlen, hogy találkozzunk olyan termékekkel, amelyeknek tervezésekor arra törekedtek, hogy ellenálljanak az idő múlásának. A Montblanc márka termékei tanúi lehetnek a családod történeteinek, ahogyan a lélek is sokáig fennmarad azután, hogy eltávozott a testből, a Montblanc termékek is sok életen át kiválóan teljesítenek és szimbolizálják az eleganciát.

c2-005.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6115560530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása