Gwyneth Paltrow a Frederique Constant Alapítványának nagykövete
2020. március 26. írta: Chronostyle

Gwyneth Paltrow a Frederique Constant Alapítványának nagykövete

c3-002.png

Gwyneth Paltrow a Frederique Constant Alapítványának nagykövete

 

A Frederique Constant Alapítványt a svájci Genfben alapították. Olyan nagy sikerű projektekhez kapcsolódik az alapítvány, mint a 2000-ben alapított DONORSCHOOSE.ORG ami egy olyan kezdeményezés, ahol a tanárok tehetik közzé tapasztalataikat és azokat az anyagokat, amelyeket leginkább szükségesnek tartanak az osztálytermükbe. Az adományozók azokat a projekteket tudják támogatni, amelyek a leginkább ösztönzi őket.

 

A Hearts of Children támogatja a nőket és gyermekeket szív- és érrendszeri betegségek elleni fellépésüket erősítve. A világ minden táján tartanak rendezvényeket, kampányokat, adománygyűjtéseket és felhívják a figyelmet az egészségre.

 c3-003.jpg

Az alapítvány fontos célkitűzései között szerepel a tudatosság fokozása. Évente mintegy 17,3 millió ember halálát okozzák a szív- és érrendszeri megbetegedések. Nem csak a férfiak körében szerepel ez a betegség a vezető halálokok között, szemben az általános hiedelemmel, a halálozások felében nők az áldozatok, de gyermekek is érintettek és kiszolgáltatottak. A Frederique Constant számos szívvel kapcsolatos jótékonysági szervezetben tevékenykedik a szükségtelen, idő előtti halálesetek millióinak elkerülése érdekében.

 

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő karrierjének kezdetén édesanyja mellett kapott színházi szerepeket. Első filmes szerepét a Hook-ban játszotta, majd 1993-ban a Bűvölet, a Hús és vér, a Mrs. Parker és az ördögi kör című filmekben szerepelt.

 

Az 1995-ben bemutatott Hetedik, majd az Emma és a Szerelmes Shakespeare című filmekben volt lehetősége bizonyítania a tehetségét, utóbbi filmben nyújtott alakításáért megkapta az Oscar-díjat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9815560532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása