AKINEK NEVE ÓCEÁNT JELENT
2020. március 26. írta: Chronostyle

AKINEK NEVE ÓCEÁNT JELENT

002.png

AKINEK NEVE ÓCEÁNT JELENT

 

 

A TAG Heuer partnereinek tekinti azokat a személyeket, akik történelmet akarnak írni, rekordokat akarnak felállítani, akik számára soha nem elképzelhető, hogy feladják céljaikat, akik nem riadnak el a kihívásoktól és akik nem állnak le. Sportolók, szörfösök, színészek, búvárok, modellek, pilóták alkotják a TAG Heuer nagyköveteinek csoportját. A TAG Heuer alapítása óta partnere a legnagyobb bajnokoknak és jelen van a világ legnagyobb sporteseményein.

 

Kai Lenny négy éves korában tanult meg szörfözni, hat éves korában már nagyon jól szörfözött, kilenc éves volt, amikor kite-szörfözni kezdett. A Kai név jelentése hawaii nyelven óceán. Hétszeres világbajnok, kétszeres győztese a SUP PRO döntőjének. A TAG HEUER nagykövete Kai Lenny.

 

 

A SUP vagy stand up paddie egy indiai szörfözési forma. A hagyományos szörfözéstől annyiban különbözik, hogy a versenyző nem ül a deszkán, amíg a hullám megérkezik, hanem áll rajta egy evezővel a kezében. Első elkalommal 2013-ban dokumentálták ezt a sporttevékenységet.

 

Első elismerését 2012-ben nyerte, a Hawaii Island Finals SUP PRO versenyen, ahol első helyezet lett. Ezuán a SUP verseny világbajnoki címét is megnyerte. 2020 februárjában a Nazaré Tow Surfing Challenge-t nyerte meg Portugáliában. A versenyen a világ legjobb nagy hullámú versenyzői vettek részt.

 

Hawaii-n ismert még strandtisztítási akcióiról is. 2017 márciusában Kai Lenny hatszoros világbajnok a Hawaii Fenntartható Partvonalak és az 5 Gyres intézettel közösen dolgozott egy óceán parti takarításon. Az akció lényege az volt, hogy ösztönözze a természet védelme iránt elkötelezetteket. 

001.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9215560528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása