Az okos órák világa: GUESS Connect Voice Command
2018. november 25. írta: Chronostyle

Az okos órák világa: GUESS Connect Voice Command

guess-1.png

Az elmúlt két évtizedben a mobiltelefonok hatalmas karriert futottak be. Egyszer csak a mobiltelefonnal fényképeket lehetett készíteni, majd azon kaptuk magunkat, hogy az okostelefon majdnem teljes egészében kiszorította a hagyományos mobiltelefonokat. És mára azzal kell szembenéznie a webdesignereknek, hogy az internetes keresések igen nagy százalékát mobiltelefonon keresztül hajtják végre.

 

Egy hatalmas technikai fejlődés közepén vagyunk, amely a mai napig nem állt meg és nem is látszódik, hogy a jövőben megállna. Az okosóra egy olyan karóra, amely számítógépesített. Az idő múlásán kívül számos funkciót tartalmaz. A modern okosórák egyfajta hordozható számítógépként funkcionálnak.

 

Sok okosórán működik okostelefon-alkalmazás és van olyan okosóra is, amelyen mobil operációs rendszer fut. Egyes modellek képesek használni a mobiltelefonok minden funkcióját. Az egyik nagy előnye az okosórának, hogy bármikor cserélhető az óra design-ja.

 

Ha akarod, akkor minden egyes nap teljesen máshogyan néz ki az órád!

 

A GUESS márkát a Maciano fivérek alapították 1983-ban. A GUESS mára vezető márkává változott, amit annak is köszönhet, hogy folyamatosan új ötletekkel volt képes előállni. Nem késlegedett a GUESS abban sem, hogy kifejlessze saját OKOS ÓRÁIT!

 

 

 

GUESS Connect Voice Command

 

 guess-2.png

 

Vízállóság: 0 m

 

Számlap

Színe: Kék

Felülete: Karbonszálas hatás

 

Tok

Színe: Rózsaarany szín/ Kék

Felülete: Csiszolt/Polírozott

Anyaga: Rozsdamentes acél

Díszítése: IP

 

Szíj

Színe: Kék

Felülete: Sima/matt

Anyaga: Szilikon

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr214392612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása