Az egyedi luxus órák nagymestere: George Bamford
2018. október 17. írta: Chronostyle

Az egyedi luxus órák nagymestere: George Bamford

tag-heuer-george-bamford-diapo1_1.jpg

George Bamford egyike volt azoknak a gyerekeknek, akik megszállottan kutatták, hogy a dolgok hogyan működnek. Szétszedte a televíziót, a narancsfacsaró gépet és mindent ami olyan készülék volt, amit szét lehetett szedni. George Bamford a pályafutását mint fotós és tervező kezdte. A Bamford Watch Department fejlesztője. Az órák és az autók szerelmese.

 

A Bamford Watch Department azzal a céllal jött létre, hogy a személyre szabott művészi kivitelezésű, egyedi órákat a tömegtermelés korszakában is lehetőségünk legyen elérni. Vezető szerepet játszik az egyedi luxus órák piacán. Egy olyan szolgáltatást kínálnak, amely igazodik az elmúlt korok kézműves szakmáihoz.

 

A Bamford Watch Department a luxuscikkek szenzációjává vált, izgalmas és exkluzív formatervezéssel, magas színvonalú szolgáltatással és teljes körű ügyfélközpontú gondolkodással szerte az egész világon. A tervező csapat folyamatosan az óraművészet mesterműveit alkotja meg.

 

A luxus órák széles skáláját bővíti furcsa, kivételes, extravagáns, kifinomult darabokkal.

 

 

 

Amikor a mobiltelefonok okostelefonokká váltak átvették az időjelzés funkcióit. A karórák visszaszorultak, de mindig is voltak olyan stílusérzékkel megáldott emberek, akiknek a karórájuk nem a pontos idő megerősítéseként szolgált.

A karóra viselésének ma már esztétikája van. Sok ember kötődik az órájához amit a karján visel és a megjelenésünket is testre szabja. A Bamford Watch Departmentnél már a karórák új korszakának megfelelő modellekről beszélünk.

A BWD székhelye Londonban található. A BWD 2017-ben a világ első tisztviselője volt három nagy márkának a Zenithnek, a Bulgarinak és a TAG Heuer márkának!

 

From: https://www.tagheuer.com/en-us/news/about-time-meeting-george-bamford

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8314307283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása