Steffi Graf a Longines nagykövete
2018. október 14. írta: Chronostyle

Steffi Graf a Longines nagykövete

cover.jpg

1969-ben született Stefanie Maria Graf, olimpiai aranyérmes, ezüstérmes, bronzérmes teniszezőnő, aki minden idők legjobb legnagyobb tenisz csillagának tartanak. 22 egyéni Grand Slam-címet szerzett, 107 WTA tornát nyert meg, az Associated Press a XX. század legjobb női teniszezőjének nevezte. 1988-ban olimpiai bajnok lett és mind a négy Grand Slam-tornát megnyerte. Ezt a teljesítményt az tiszteletére elnevezték Golden Slam-nek. Hat alkalommal megnyerte a Roland Garrost, hét alkalommal a Wimbledoni tenisz bajnokságot. Ő az egyetlen aki négyszer is meg tudta nyerni mind a négy Grand Slam-tornát. 1999-ben fejezte be pályafutását. 2001-ben ment hozzá André Agassihoz, gyermekeik: Jaden Gil és Jaz Elle. 2004-ben a teniszhírességek csarnokának tagja.

stefanie-graf-longines-ambassador-1600x1432.jpg

"Nem sokat gondolok a karrieremre. Mondtam is korábban Andrénak, miután én már visszavonultam, és már ő is fontolgatta, hogy ’Fogalmad sincs, milyen hamar elfelejted majd az egészet. Eszedbe sem fog jutni.’… Elrepült gyorsan az egész, és kezdődött egy új élet."

ambassador-stefanie-graf-800x996.jpg

 

CHILDREN FOR TOMORROW egy nonprofit szervezet, amit 1998-ban azzal a céllal alapított, hogy segítse a gyermekeket és a családokat akik a háború, az üldöztetés, és az erőszak áldozatai lettek. Az alapítvány segítséget nyújt abban, hogy a traumás tapasztalataikat feldolgozzák, pszichológiai segítséggel. 2011-ben az alapítványnak lett egy központja, Hamburgban.

 

 

Stefanie Graf a Longines nagykövete, hiszen ugyanolyan szeretetet éreznek a kiválóság, a teljesítmény, az újjászületés és az elegancia területén.

 

A Longines úgy véli, hogy a márka életének tökéletes megtestesítője Steffi Graf bátorságán, elkötelezettségén és nagylelkűségén keresztül.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2114301525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása