Legyőzni Verstappent?
2018. július 01. írta: Chronostyle

Legyőzni Verstappent?

verstappen_533x533_0_0_1054_738_16.jpg

Verstappen autóversenyzői karrierje egy igazi villámsiker! Ő minden idők legfiatalabb debütálója és minden idők legfiatalabb futamgyőztese továbbá minden idők legfiatalabb dobogósa és a Formula-1 első és egyetlen holland nemzetiségű futamgyőztes pilótája, de most legyőzheted!

max_verstappen_2017_malaysia_3.jpg

Max Emilian Verstappen 1997. szeptember 30-án született holland autóversenyző, jelenleg a Red Bull pilótája. Autóversenyzős családba született, hiszen édesapja egykori Formula-1-es pilóta Jos Verstappen, édesanyja korbban gokart versenyző Sophie Kumpen. Már gyerekkorában gokartozott 2014-ben a Formula-3-ban versenyzett. Minden idők legfiatalabb pilótájaként 2015-ben kezdett a Scuderia Toro Rosso Formula-1 csapatában, 2016-ban Danyil Kvjatot miután csalódást keltő teljesítményt produkált a hazai Formula-1-es futamon visszaküldték a Scuderia Toro Rosso-hoz, a helyét pedig Verstappen vette át, aki megnyerte a Barcelonában rendezett spanyol nagydíjat és ezzel minden idők legfiatalabb Formula-1-es dobogósa és futamgyőztese lett, első hollandként a sportág történetében.

tag-heuer.png

Max egy fekete, titániumból készült zafírüveges Carrera órát visel, hogy tehetsége mellett stílusosan is közlekedjen és nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Mit kell tenned, hogy ha le szeretnéd győzni Verstappent?

 

  1. Vásárolj egy TAG Heuer karórát június 27. és július 20. között!
  2. Regisztrálj a játékba az óra szériaszámával, neveddel, telefonszámoddal és e-mail címeddel! (A szériaszámot a garanciakártyán találod, általában 3 betűből és 4 számból álló karaktersorozat alkotja.)
  3. Érj körbe a pályán gyorsabban, mint Verstappen!
  4. Fogadd az ellenfelek gratulációját!

 

Regisztrálj és mutasd meg, hogy mire vagy képes egy igazi bajnok ellen! A Te kezedben van a lehetőség, hogy megmérethesd magad Max Verstappen ellen a Magyar Nagydíj Hétvégéjén. A dicsőség mellett értékes TAG Heuer nyeremények is gazdát keresnek a játékban résztvevők között.

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr914086423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása