60 év után ismét Zürichi Formula E Grand Pix
2018. július 01. írta: Chronostyle

60 év után ismét Zürichi Formula E Grand Pix

formula-e-svajc.jpg

A TAG Heuer által vezetett történelmi és futurisztikus eseményen az autós versenyzés hatvan évig tartó tilalma után visszatért Svájcba. A Zürichi Formula E Grand Pix eseményen történt a nagyszerű visszatérés. Svájcban egy új korszak kezdődött, a FIA Formula E bajnokságot Zürichben tartották Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és Fathi Derder Nemzeti Tanácsos vezetésével.

 

 

A TAG Heuer a FIA Formula E bajnokság alapító partnere. A svájci közönséget meghódították a a csodálatos helyszínek, hiszen a Limmat-folyó mentén versenyeztek olyan versenyzők, mint Sébastian Buemi, Nelson Piquet vagy Edoardo Mortara. A versenyt Lucas Di Grassi nyerte.

 

 

A Formula E sokkal több mint egy egyszerű verseny. Igazi avantgárd sportnak számít. A design, a fejlett technológia és a környezetvédelemről való gondolkodás kombinációja.

 

Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója azt mondta, hogy nagy örömükre szolgál, hogy továbbra is partnerként és hivatalos időmérőként lehettek jelen a versenyen Svájcban. A saját és már partnerek erőfeszítéseiként sikerült elérni, hogy a versenyek visszatérhessenek svájci rendezvényekre.

 

 

A TAG Heuer büszke arra, hogy a legmagasabb szintű futurisztikus bajnokság során óráik számos versenyzőn megjelentek és arra, hogy a verseny hivatalos időmérő partnerei lehettek.

 

f0b7e28702d5f2cb5e14bd99972d26b0_w500.jpg

11452381f918e3755e4b4a001b9009df_w500_h300_cp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr614086733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása