Egy művész inspirálta a TAG Heuer Formula 1 kollekciót
2018. december 16. írta: Chronostyle

Egy művész inspirálta a TAG Heuer Formula 1 kollekciót

waz1119_ft8023_special_ed_alec_monopoly_2018.jpg

Gyermekkori hősök, zenei ikonok… Mindenki ismeri az Alec Monopoly által megformált karaktert. De a saját arcát mindig kendő és kalap fedi. Az anonimitás érzése, amely közvetlenül az utcáról származik, csakúgy, mint művészete. Graffiti művészként New Yorkban börtönbe zárás veszélye mellett dolgozott.

2008 – a kocka megfelelően el van vetve. A Monopoly figurán keresztül, amely az ismert társasjáték jelképe, elkezdte gúnyolni a pénzügyi világot. Karrierje beindult. Az élete megváltozott: Kaliforniába költözött és Adrien Brodynak, Robert De Nironak, Scrooge McDucknak, illetve Richie Richnek is adott el képeket. Az általa megformált karakterek a jólét szimbólumává váltak. Egyik szeme mindig szorosan az utcán maradt, de a kifejezés egy új módját is keresi. Események, vásárlások és termékek alkotják számára az új kihívásokat. Modern személyiségének követni kell az elvárásokat, ha továbbra is innovatív szeretne maradni.

 

muvesz_inspiralta.jpg

 

Alec Monopolynak egyedi ötlete van a TAG Heuer számára. Egy speciális órát tervezett a Formula 1 versenyre. Az óra magában foglalja a svájci órakészítés precizitását, beleértve a TAG Heuer quartz szerkezetet, amely az egyik legmegbízhatóbb és legpontosabb svájci szerkezet. Az elemmel táplált óra csaknem tökéletes pontosságú, amely azt jelenti, hogy az eltérés havonta csupán néhány másodperc. Az Alec Monopoly különkiadás imponáló megjelenését zafír kristályüveg egészíti ki, amely megvédi az Alec Monopoly által tervezett színes számlapot. A tok finoman csiszolt acélból, a becsavarható korona PVD-borítású fekete acélból készült.

Az Alec Monopoly óra a magyar TAG Heuer butikokban is elérhető.

 

A TAG Heuer-ről

A svájci órakészítés avantgárdja 1860 óta. A TAG Heuer a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy egyre tovább feszegesse a határokat, és lélegzetelállító darabokat állítsanak elő azok számára, akik szeretnek szembemenni a hagyományokkal. A technikai szaktudást már korán kiaknázták az extrém pontosság elérésének érdekében, különösen az egyedülálló időmérő-órák kialakításakor.

 

Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Óra Divízió vezetője irányítása alatt az új modellek új dinamikát hoztak: gyorsabb átfutási idők és fejlesztések, és egy teljesen átalakult környezet. A TAG Heuer jelenleg a világ egyetlen olyan óra márkája, amely képes négy különböző területen is helytállni: Művészet, Életstílus, Sport és Hagyaték. Az összes nagykövetünk, az F1 Red Bull Racing, Chris Hemsworth színész, US sztár hátvéd Tom Brady, az élő futball legenda Cristiano Ronaldo, it-girl Cara Delevingne, az elektronikus zene ikonjai David Guetta & Martin Garrix,… mind képviselik a márka értékeit – csapatmunka, ambíció és érdeklődés a kihívások iránt – amely arra ösztönzi a TAG Heuert, hogy lépje át az órakészítő-ipar hagyományait. A szlogenünk, #DontCrackUnderPressure sokkal több egy jelmondatnál: ez egy gondolkodásmód.

 

aston-f1-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6014491020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása