A TAG Heuer bemutatja a különleges karbon szériát! Csak a butikokban és online érhető el!
2018. szeptember 18. írta: Chronostyle

A TAG Heuer bemutatja a különleges karbon szériát! Csak a butikokban és online érhető el!

tagheuer_aquaracer_carbon_wbd218b_fc6446_2018_7.jpg

 

 

 

Ultra könnyű, tartós és modern. Ezt a speciális szériát a híres Monaco Bamford vezeti, amely a következő hónapok során egyre gyarapodó kollekciót inspirálta. A Monaco Bamford három Aquaracer modellel kizárólag a TAG Heuer butikokban és a www.tagheuer.com oldalon érhetőek el szeptember 3-ától.

 

 

 

 

 

Ez az egyik legmodernebb megtestesülése a híres Aquaracer kollekciónak, amely a TAG Heuer neves búvárórája. 2018 nyarának végét a svájci óragyár e modern, karbon alapú modellek piacra dobásával ünnepli. Az órák forgalmazása kizárólag TAG Heuer butikokban és online a www.tagheuer.com oldalon történik szeptember 3-ától. A Carbon Aquaracer egy olyan városi megjelenésstílus megtestesülése, amely a kényelmet, a tartósságot és a sportosságot ötvözi.

 

A Carbon Aquaracer három modellje, verziója érhető el, amelyekben a kék, a citromsárga vagy a rózsaarany dominál. A 41 mm-es, fekete PVD-vel borított titán tok veszi körül a karbon lünettát, és a számlap is karbon hatást mutat. Tehát egy olyan órával állunk szemben, amely tartós, megbízható és egyben mégis könnyed. A teljes fekete megjelenést színek törik meg, eleganciát és modernitást tükrözve.

 

A random elrendezésű elemi karbon szálak műgyantába, magas hőmérsékleten történő random bepréselésének illesztésének köszönhetően minden darab egyedi, exkluzív, fekete és szürke márványozott motívumokkal. Egy megjelenés, amely óceánokat mozgat meg. 300 méterig tartó vízállóságával az Aquaracer Carbon tökéletes választás a kalandok kedvelőinek, miközben megtartja stílusosságát és sportos kivitelét, amely nélkülözhetetlen arculati eleme a TAG Heuer cég óráinak. Az óra gyönyörű fekete textil szíjjal felszerelt, amelyen a varrások a számlap színeivel harmonizálnak.

 

Szintén szeptember 3-ától érhető el a Monaco Bamford, amely a Bamford Watch Department céggel történő első együttműködés eredménye. Ez az ikonikus Monaco új megjelenítése, tartós karbon tokban és elegáns, teljesen fekete számlappal, amely kiemeli a vízkék rajzolatokat és segédszámlapokat.

 

 

 

 

tagheuer_aquaracer_carbon_wbd218c_fc6447_2018_6.jpg

tagheuer_aquaracer_carbon_wbd218a_wbd218b_wbd218c_2018ld.jpg

tagheuer_aquaracer_carbon_wbd218a_fc6445_2018_7.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6214248109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása