Kate Winslet a Longines nagykövete
2018. augusztus 26. írta: Chronostyle

Kate Winslet a Longines nagykövete

ambassador-enus-kate-winslet-1600x1432.jpg

A Longines márka nagykövete, a világ egyik legismertebb és legkedveltebb színésznője, az Oscar-díjas Kate Winslet.

Kate Winslet 19 évesen, 1994-ben kapott szerepet Peter Jacksontól, aki a Mennyei teremtmények című filmben osztotta rá az egyik főszerepet. A következő évben, az Értelem és érzelemmel című filmjében nyújtott alakításáért Oscar-díjra és BAFTA-díjra is jelölték. Kenneth Branagh 1996-ban rendezett Hamlet című filmjében Ophilia szerepét játszotta. A következő évben a Titanic című filmben nyújtott alakításáért ismét Oscar-jelölést kapott. A harmadik Oscar-jelölést 2001-ben kapta, a legjobb női mellékszereplő kategóriában az Iris - Egy csodálatos női elme című filmben. 2003-ban az Egy makulátlan elme örök ragyogásában című filmért kapta a negyedik jelölést. Ötödik alkalommal is jelölték az Apró titkokban, majd A felolvasóért kapta a hatodik Oscar-jelölést, amiért meg is kapta a díjat 2009-ben.

 

2010-ben létrehozott egy nonprofit szervezetet, a Golden Hat Alapítványt, amely autizmussal élő gyermekeket támogat. A Longines 2015 óta támogatja a jótékonysági szervezetet.

 

2013-ben II. Erzsébet királynő tüntette ki. 2014-ben kapott a Hollywood Walk of Fame-n egy saját csillagot.

 

2016-ban lett Saint-Imier-ben a Longines Elegance nagykövete, ott ahol 1832-ben megalapították a márkát. A színésznő egy látogatás alkalmával megtekintette a Longines Múzeumot, megmutatták neki a gyártási és összeszerelési folyamatokat, majd a Katenek lehetősége volt arra, hogy beszélgessen a Longines munkatársaival. Megragadta az alkalmat arra, hogy kifejezze köszönetét és háláját, amiért a márka támogatta az alapítványát.

 

2017-ben mutatták be azt az exkluzív és korlátozott számban gyártott karórát, amelyet Kate Winslet a látogatása során kiválasztott. Öt darabot készítettek aranyból a modellből, amit a márka nagykövetéről neveztek el. Az öt modellből hármat a Golden Hat Alapítvány számára árverésre bocsátottak. Egyet Kate Winsletnek adtak, és egyet a Longines Múzeumban őriznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://chronostyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4814204219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása